Skip to Content

Problems with Hydrogen

TopicRepliessort iconViewsCreatedLast reply
Error running make install
3
1106 by studer79
01/26/2006 - 15:31
by Eldmannen
01/26/2006 - 20:32
sounds.. not playing right.
3
1515 by Apage43
12/25/2005 - 22:53
by joinin
11/26/2010 - 03:51
Compile error with Hydrogen
3
1508 by cayenne
12/16/2005 - 21:46
by Comix
12/17/2005 - 11:43
Song Editor...
3
1159 by freakout
12/06/2005 - 02:05
by raj21
09/13/2010 - 04:19
Ubuntu install
3
2958 by Daniel
10/31/2005 - 01:45
by Eldmannen
10/31/2005 - 11:29
Compiling problem
3
1464 by marotte
08/12/2005 - 08:49
by csteph
08/26/2005 - 23:59
First post!
3
1754 by Comix
06/18/2005 - 13:06
by Artemio
06/19/2005 - 14:15
Post-fader outputs don't work
4
577 by youki
02/10/2015 - 14:54
by youki
02/14/2015 - 03:32
Tempo change problem
4
1688 by pajathetrut
08/04/2014 - 18:11
by thijs
08/05/2014 - 12:26
Error building Hydrogen SVN
4
1252 by djbarney
10/07/2013 - 19:40
by djbarney
10/09/2013 - 20:01
Fix for double-hit bug with BPM change (issue #91)
4
1788 by jmstone
06/15/2013 - 15:31
by jmstone
06/21/2013 - 01:12
Freezing on Drumkit Library Search
4
1476 by the1knight
04/09/2013 - 15:01
by mauser
04/15/2013 - 18:37
Bug in the "Open Song" menu
4
1957 by vinz
02/12/2013 - 20:58
by mauser
02/12/2013 - 21:29
Saved data and Tempo changes
4
1427 by AlterNativ
01/18/2013 - 12:31
by AlterNativ
01/28/2013 - 09:44
svn build failure
4
2088 by allan_k
02/05/2012 - 09:15
by allan_k
02/12/2012 - 13:17
Tempo (bpm) changes and exporting
4
3425 by Lunaticjuan
07/12/2011 - 00:43
by wolke
01/14/2012 - 15:22
My whole song was wiped from clicking 'New'
4
2347 by FreakyFruit
06/28/2011 - 01:00
by wolke
07/08/2011 - 12:19
symbol lookup error
4
1895 by thijz
06/07/2010 - 21:03
by thijz
06/22/2010 - 10:31
Lash Support in .9.5
4
2030 by SR
03/26/2010 - 17:06
by svr2112
09/03/2010 - 03:06
Hydrogen Instrument Sample Loading?
4
2591 by g13th
11/30/2009 - 21:47
by yvangkwheng
12/02/2009 - 08:51
GOTO Message not implemented yet
4
1594 by killian
08/08/2009 - 10:13
by killian
09/24/2009 - 20:32
Bug with braces in filenames
4
1154 by chaosbringer
11/07/2008 - 17:30
by chaosbringer
11/08/2008 - 09:46
[SOLVED]cannot get sound to play - also portaudio driver not compiled
4
2273 by sim
10/29/2008 - 03:04
by pablomme
10/30/2008 - 23:46
problem with mixer GUI
4
1173 by protein kyn
10/15/2008 - 12:50
by mauser
10/15/2008 - 16:47
MIDI export causes segfault
4
1489 by shanerich
10/04/2008 - 07:28
by shanerich
10/24/2008 - 23:20
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content