Skip to Content

Using Hydrogen

TopicRepliesViewsCreatedLast replysort icon
Compile error on SuSE 9.0
1
2174 by Martin
11/02/2004 - 15:45
by Comix
11/03/2004 - 20:37
problem with hydrogen make
1
2421 by Greg Magnusson
08/21/2004 - 21:07
by ronner
11/06/2004 - 15:52
jack transport
1
2532 by snegl
11/16/2004 - 22:01
by snegl
11/16/2004 - 23:18
Hydrogen on Mac OS?
4
2288 by bennyp
08/23/2004 - 22:47
by callum
11/25/2004 - 09:46
jack-transport, hydrogen+ardour tempo problem
0
2787 by masseo
12/02/2004 - 02:31
n/a
Grear software but needs a large pattern library
0
2743 by freecatalonia
12/05/2004 - 01:14
n/a
Where an "L" button in Mixer window?
1
2460 by ash
12/06/2004 - 11:35
by blackeyes
12/07/2004 - 00:45
wav files sound funny
2
2793 by blackeyes
12/07/2004 - 00:41
by blackeyes
12/11/2004 - 23:53
Wierd high pitch on every Instrument
0
2195 by ct
12/12/2004 - 22:12
n/a
./configure - sndfile error
3
6653 by Chestah
12/15/2004 - 19:36
by Chestah
12/16/2004 - 16:43
error while loading libFLAC++.so.2
0
2926 by ebdomino
12/17/2004 - 14:50
n/a
more compiling errors
0
2099 by teneighty
12/21/2004 - 04:14
n/a
more compiling errors
0
1966 by teneighty
12/21/2004 - 04:14
n/a
Hydrogen 0.9.0 with Mandrake 10.1 Community
2
2344 by mycalowens
10/07/2004 - 13:43
by yervah
12/21/2004 - 14:55
Sync problem with jack/ardour
1
3152 by tullepost
12/27/2004 - 15:32
by bennyp
12/27/2004 - 19:07
Hydrogen driver config
7
3013 by MArco
12/26/2004 - 10:21
by Comix
12/29/2004 - 11:35
bass on hydrogen???
3
3471 by yervah
12/28/2004 - 15:18
by bennyp
12/30/2004 - 20:43
Multiple patterns
4
2783 by erraticassassin
01/05/2005 - 23:01
by erraticassassin
01/06/2005 - 14:32
Error trying to run
1
2180 by DrAxeman
01/11/2005 - 00:13
by Comix
01/12/2005 - 19:44
No plugins found
1
2588 by micko
01/16/2005 - 22:23
by Comix
01/21/2005 - 14:09
Compilation prob w/SuSE 9.0
0
2062 by pinger
01/30/2005 - 01:33
n/a
compile problem with slackware 10
7
2467 by polarzinc
12/04/2004 - 23:37
by lyle_s
02/01/2005 - 04:53
"Unknown Error" on startup
0
2254 by bradmatic
02/02/2005 - 00:25
n/a
Configure Problem under RH9
2
2470 by bradmatic
01/30/2005 - 04:41
by bradmatic
02/02/2005 - 00:29
Error starting audio driver
2
2984 by Gimzo
07/12/2004 - 18:24
by bradmatic
02/02/2005 - 04:00
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content