Skip to Content

pattern lost

12 replies [Last post]
Flub
Offline
Joined: 04/17/2010

Hello,
I made a Beat with Hydrogen and to make a little melody I created more than 16 instruments in the drumkit and 12 of the instruments are one wav file in different pitches...

so finally after restarting Hydrogen I loaded the beat and it NOW only shows all notes until the 16th instrument and the rest which would be in the later instruments is reduced to the 16th instruments so...

My question is if I can do anything to get it back.

sorry about my bad english.

Flub

mauser
Offline
Joined: 03/30/2010

Hi Flub,

what's you hydrogen version number?
- Sebastian

Flub
Offline
Joined: 04/17/2010

it is version 0.9.4

mauser
Offline
Joined: 03/30/2010

Hi Flub!

Can you send me your drumkit? Just zip it and mail it to mauser@smoors.de or upload it somewhere. I can't reproduce the error at the moment, but it would help me a lot if i use your kit for debugging!

SplitterCode
Offline
Joined: 04/17/2010

I'm encountering the very same problem as Flub. It occurs with every kit I've tried so far, including the built-in ones. This is in both 0.9.4 as well as the 0.9.5 beta.

mauser
Offline
Joined: 03/30/2010

Hi!
The problem should be fixed now!
- Sebastian

ludo
ludo's picture
Offline
Joined: 05/29/2010

Hello

I have excatly the same problem.

I'm using a 0.9.4 version on a Debian Lenny.
I've tied to install from a package and from compilation, it's always the same.

What can I do ?

mauser
Offline
Joined: 03/30/2010

Hi! Which version exactly are you using? You have to get a 0.9.4.1 package, not 0.9.4! Or try to compile 0.9.5!

ludo
ludo's picture
Offline
Joined: 05/29/2010

Hi mauser !

I've just finished to compile the 0.9.5-svn1729

The problem seems to be solved.
However, when I try to load an hydrogen file with "right clic menu" --> "open with", hydrogen load nothing, weird...