Skip to Content

"Unknown Error" on startup

No replies
bradmatic
Offline
Joined: 04/17/2010

I finally managed to get hydrogen installed on an i386 running RedHat 9, but have run into a world of problems upon startup. I ran the program from terminal, and this is what the terminal gave me (below); I'm also getting an "Unknown Error" dialog box on startup. Can anyone provide any knowledge of what I need to do to get this program to work correctly??

Terminal Readout:

Hydrogen comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY
This is free software, and you are welcome to redistribute it
under certain conditions. See the file COPYING for details

Warning: no locale found: /usr/local/share/hydrogen/i18n/hydrogen.en_US.UTF-8
[WARNING] SongReader [readSong] Trying to load a song created with a
different version of hydrogen.
[WARNING] SongReader [readSong] Song [/usr/local/share/hydrogen/data/DefaultSong.h2song] saved with version 0.9.0
[LadspaFX::getPluginList] reading directory: /usr/lib/ladspa
[LadspaFX::getPluginList] reading directory: /usr/local/lib/ladspa
[LadspaFX::getPluginList] directory /usr/local/lib/ladspa not found
[LadspaFX::getLadspaFXGroup]
[LadspaFX::getPluginList] reading directory: /usr/lib/ladspa
[LadspaFX::getPluginList] reading directory: /usr/local/lib/ladspa
[LadspaFX::getPluginList] directory /usr/local/lib/ladspa not found
[ERROR] Hydrogen [audioEngine_startAudioDrivers] m_pMainBuffer_L
== NULL
[ERROR] Hydrogen [audioEngine_startAudioDrivers] m_pMainBuffer_R
== NULL
[WARNING] Hydrogen [audioEngine_setupLadspaFX] m_pSong=NULL
[ERROR] Hydrogen [audioEngine_setupLadspaFX] nBufferSize=0
[ERROR] NullDriver [setBpm] not implemented yet